Op. Dr. Duygu Aksoy

Op. Dr. Duygu Aksoy
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

Op. Dr. Duygu Aksoy Kimdir?

Ben Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Duygu Aksoy, 2014 yılından beri Antalya’da aynı adresteki kliniğimde hastalarıma hizmet vermekteyim.  Kendimden kısaca bahsetmek isterim;

ÖZGEÇMİŞİM

1976 Erzincan doğumluyum

1992 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandım ve 1998 yılında derece ile mezun oldum

1998-2000 yılları arasında Erzincan Devlet Hastanesi Acil Servis sorumluluğu ve Emniyet Hekimi görevlerinde bulundum.

2000 Yılında TUS sınavı ile Atatürk Üniversitesi Tıp fakültesi Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı’nda ihtisasa başladım ve 2007 yılında bitirdim.

Sonrasında Kars Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmet görevimi tamamladım. Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Bölümü kurucu öğretim üyesi olarak da görev yaptım.

Son olarak Antalya’daki çalıştığım özel hastaneden 2014 yılında ayrılarak kendi kliniğimi kurdum. O günden beri de çok sevdiğim hastalarıma hizmet vermekteyim.

Konfüçyüs “sevdiğiniz işi yaparsanız, bir gün bile çalışmış olmazsınız” demiş. Bu zamana kadar çok çalıştığımı ama hiç yorulmamış gibi aynı sevgi ile işime ertesi gün devam ettiğimi beni tanıyan herkes bilecektir.

Estetik Cerrahi çok göz önünde bir alan. Estetik işlemler ve ameliyatlar konusunda fikir alabileceğiniz çok fazla kişi ve kuruluş mevcut. İnternet ise tükenmek bilmeyen ve doğruluğunu da kestiremeyeceğiniz bilgilerle dolu. Ayrıca birden fazla estetik cerraha da ulaşıp bilgi almanız mümkün. Benim size yardımcı olmak istediğim konu şu; güncel ve olabildiğince doğruluğu bilimsel olarak kanıtlanmış, dünyada kabul görmüş estetik işlem ve ameliyatları, ihtiyacınız ve isteğiniz doğrultusunda en güvenilir şekilde size sunabilmek.

Kliniğimde rahat bir ortamda hangi işlem veya operasyon istediğinizi bana söyleyeceksiniz, sonra birlikte en güncel bilgilerin, örnek oluşturacak operasyon örneklerinin ışığında, mutluluk duyacağınız bir sonuca birlikte ulaşacağız. Tecrübe, meslekte titiz ve duyarlı olmak, yüksek başarı konularındaki iddiamı daha üst noktaya taşıyabilmek temel hedefim.

Karşınızdaki cerraha öncelikle bir insan olarak güvenmek, tecrübesine ve size işlemin her aşamasında destek olup yanınızda olacağına güvenmek durumundasınız. Benzer ameliyatlar yapılabilir ama benzer sonuçlara ulaşmak zordur. Benim bu konuda son sözüm “doğru insanın karşısında, doğru yerde ve doğru ellerde olduğunuzdur.

Antalya turizmde Türkiye’nin dünyaya açılan en önemli kapılarından biri. Pek çok yabancı hastaya da hizmet vermekteyim. Farklı ülkeden gelerek hiç tanımadığı bir ortamda, belki de ilk defa geldiği bir şehirde, daha önceden de hiç görmediği, tanışmadığı bir cerraha ameliyat olmak cesaret isteyen bir durum. Aynı şehirde veya çevre illerde olan hastalarım daha şanslı. Onlar önceden görüşmeye gelerek aklındaki soruları rahatlıkla sorular sorup cevap alabiliyor. Yerli veya yabancı tüm hastalarımızı işlem veya ameliyat öncesi olabildiğince en ayrıntısına kadar bilgilendiriyor, işlem süresince ve sonrasında olabilecekler konusunda aydınlatıyoruz. Bu ayrıntılı bir planlama gerektiren bir durum. Uzun yıllardır başarı ile hemen her tür estetik operasyon ve işlemi gerçekleştiriyorum.

Üyelikler

Bilimsel Kuruluşlara Üyeliklerim

  • Yara Bakım ve Doku Onarımı Derneği
  • Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği
Ulusal ve Uluslararası Dergilerde Yayınlanmış Çalışmalarım

Bilimsel Çalışmalar ve Eserler

A1. Tan, O., B. Atik ve D. Parmaksizoglu. “Soft-Tissue Augmentation of the Middle and Lower Face Using the Deepithelialized Submental Flap”, Plast Reconstr Surg, 119, 873-879 (2007).

A2. Tan, O., B. Atik ve D. Ergen. (Parmaksizoglu) “A New Method in the Treatment of Postburn Scar Contractures: Double Opposing V-Y-Z Plasty”, Burns, 32, 499-503 (2006).

A3. Tan, O., D. Ergen (Parmaksizoglu) ve R. Arslan. “Sebaceous Carcinoma on the Scalp”, Dermatol Surg, 32, 1290-1293 (2006).

A4. Tan, O. ve D. Ergen(Parmaksizoglu). “Primary Essential Cutis Verticis Gyrata in an Adult Female Patient: A Case Report”, J Dermatol, 33, 492-495 (2006).

A5. Tan, O., D. Ergen(Parmaksizoglu) ve O. Bayindir. “Winged Groin Flap for Web Space Reconstruction”, Burns, 32, 660-661 (2006).

A6. Ergen, D(Parmaksizoglu)., O. Tan ve O. Bayindir. “Tension Suture Technique for Skin Graft Fixation: A Novel Alternative to Tie-Over Dressing”, Burns, 32, 778-779 (2006).

A7. Tan, O., B. Atik ve D. Ergen(Parmaksizoglu). “Versatile Use of the VM-Plasty for Reconstruction of the Web Space”, Ann Plast Surg, 55, 623-628 (2005).

A8. Tan, O., B. Atik ve D. Parmaksizoglu. “An Adjustable Syringe Suction Drain”, Plast Reconstr Surg, 116, 2060-2061 (2005).

A9. Tan, O., B. Atik ve D. Ergen(Parmaksizoglu),“Temporal Flap Variations for Craniofacial Reconstruction: CME Article”, Plast Reconstr Surg, (basımda).

A10. Tan, O. ve D. Ergen(Parmaksizoglu). “Encasement of the Gold Weight with Dermal-Fat Graft in the Management of Paralytic Lagophthalmos”, Plast Reconstr Surg, (basımda).

A11. Tan, O., B. Atik ve D. Ergen(Parmaksizoglu). “The Retroangular Flap Revisited”, Dermatol Surg, (basımda).

A12. Tan, O., B. Atik ve D. Ergen(Parmaksizoglu). “Versatile Use of the Pedicled Latissimus Dorsi Flap as a Salvage Procedure in Reconstruction of Complex Injuries of the Upper Extremity”, Ann Plast Surg, (basımda).

A13. Tan, O. ve D. Ergen(Parmaksizoglu). “Madelung Syndrome with Pubic Involvement”, Dermatol Surg, (basımda).

A.14. Tan, O. ,D. Ergen(Parmaksizoglu), B. Atik, C.Gündoğdu, İ. Çalık ve İ.Can. “ The effect of perforator location on epigastric perforator flap survival . An experimental and stereological study in guinea pigs” J. Rec. Microsurgery (basımda).

A.15.Tan O., B.Atik ve D.Ergen(Parmaksizoglu).  “  Management of a composite foot defect due to explosion using the free fıbula osteocutaneous flap”  J. Rec. Microsurgery, (basımda).

A16.Tan O., M. Kantarcı., D. Parmaksızoğlu, U. Uyanık,I. Durur. “ Determination of the recipient vessels in head and neck usıng multiclice spiral computed tomography angıography before free flap surgery:A Preliminary Study .J. Craniofacial Surg. (basımda).

A17.Yenidünya MO.,Emsen M.,Özdengil E.,Toksöz K.,Parmaksızoğlu D.’’Huge pressure sore complicated with burn’’.Burns.31(7),939 (2005).

B1. Tan, O., B. Atik ve D. Parmaksizoglu. “Soft Tissue Augmentation of the Mid and Lower Face with Deepithelialized Submental Flap”, 4th Congress of The Balkan Association for Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery, Sofia, 95, 2005.

C1. Tan, Ö., B. Atik, D. Ergen(Parmaksizoglu)  ve H. Acemoğlu. “Kısmi Kalınlıkta Cilt Grefti Verici Sahalarının Bakımında Açık-Kuru ve Kapalı-Nemli Pansuman Tekniklerinin Karşılaştırılması”, Van Tıp Dergisi, 14, 1-4 (2007).

C2. Tan, Ö., B. Atik ve D. Ergen(Parmaksizoglu). “Repair of a Large Pharyngocutaneous Fistula with the Free Dorsalis Pedis Flap”, Eur J Gen Med, 4, 40-44 (2007).

C3. Tan, Ö., B. Atik ve D. Ergen(Parmaksizoglu). “Fournier Gangreni’nde Rekonstrüktif Yaklaşımlarımız: 27 Hastada Retrospektif Bir Çalışma”, Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dergisi, (basımda).

C4. Tan, Ö., B. Atik ve D. Ergen(Parmaksizoglu). “Side-to-Side Anastomosis without Vessel Clamp: A Practical Method for Arterio-Venous Fistula”, Eur J Gen Med, (basımda).

C.5. Tan Ö., B.Atik ve D. Ergen(Parmaksizoglu). “Biceps femoris kasında myositis ossificans”. Türk PlastikRekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dergisi (basımda)

C.6.O.K. Coşkunfırat, D. Aksoy.Medial ve Lateral Pedikül Kulanılarak Meme Küçültme. Türkiye Klinikleri;2021 ,s43-48

D1. Tan, Ö., B. Atik ve D. Parmaksızoğlu. “Fournier Gangreni’nde Rekonstrüktif Yaklaşımlarımız: 27 Hastada Retrospektif Bir Çalışma” . 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi.2007

D2. Tan, Ö., ve D. Parmaksızoğlu. “Uyluk germe tekniği ile Dev Tip 1 Nörofibromatosis Tedavisi .” 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi.2007

D3. Tan, Ö., ve D. Parmaksızoğlu. “Ters Akımlı Süperfisial Temporal Faysa Flebi İle Bir Verteks Defektinin Onarımı ”. 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi.2007

D4. Tan, Ö., ve D. Parmaksızoğlu. “Pediatrik Maksillofasial Kırıklarda Alternatif Bir Rijit Fiksasyon Meteryali: Emilebilir Polydioaxanone (PDS) Sütür”. 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi.2007

D5. Tan, Ö., ve D. Parmaksızoğlu.  “ Hemifasial Hiperplazi Tedavisinde Liposakşın”. 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi.2007

D6. Tan, Ö., ve D. Parmaksızoğlu. “ Fleksor Digitorum Süperfisialis Kucaklama Tekniği İle Pulley Rekonstrüksiyonu . 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi.200

D7. Tan, Ö.D. Parmaksızoğlu ve B. Atik.“ Buschke-Loewenstein Tümörü (Dev Kondiloma Aküminata): İki olgu sunumu”. 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi.2007

D8. Parmaksızoğlu D., Ö. Tan , B. Gündoğdu, H. Acemoğlu,C. Gündoğdu. “T –Tip ile uç-yan Tip Mikrovasküler Anastomoz Tekniklerinin Karşılaştırılması: Ratlarda Deneysel Bir Çalışma ”. 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi.2007

D9. Tan, Ö., B. Atik ve D. Parmaksızoğlu. “ Kraniofasiyal  Rekonstrüksiyonda Temporal Flep Seçenekleri ”. 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi.2007

D10. Tan, Ö. ve D. Parmaksızoğlu. “ Vertikal Dizaynlı Derin İnferior Epigastrik Perforatör (DIEP) Flep. ” 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi.2007

D11. Tan, Ö., B. Atik ve D. Parmaksızoğlu.B.Şenel ‘’Posterior uyluk perforatör flebi=Anatomik bir çalışma.’’. 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi.2007

D12. Tan, Ö., B. Atik ve D. Ergen(Parmaksizoglu). “Alın Flebinin Sıradışı Dizaynları”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, 38, Ankara, 2006.

D13. Tan, Ö., B. Atik ve D. Ergen(Parmaksizoglu). “Şakak Flebi ile Yüz Defektlerinin Onarımı”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, 37, Ankara, 2006.

D14. Tan, Ö., B. Atik ve D. Ergen(Parmaksizoglu). “Üst Ekstremite Kompleks Yaralanmalarının Rekonstrüksiyonunda Bir Kurtarma Yöntemi: Pediküllü Latissimus Dorsi Flebi”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, 146-147, Ankara, 2006.

D15. Tan, Ö., B. Atik ve D. Ergen(Parmaksizoglu). “Web Mesafesi Rekonstrüksiyonunda V-M Plasty Tekniğinin Çok Yönlü Kullanımı”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, 26, Ankara, 2006.

D16. Tan, Ö., B. Atik ve D. Ergen(Parmaksizoglu). “Parmak Ucu Rekonstrüksiyonlarında Yeni Bir Teknik: Ters Akımlı Dorsal Proksimal Falangeal Parmak Flebi”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, 26, Ankara, 2006.

D17. Tan, Ö., B. Atik ve D. Ergen(Parmaksizoglu). “Çocuk Yaş Grubundaki Kompleks El Defektlerinin Ters Akımlı Posterior İnterosseoz Önkol Flebi ile Onarımı”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, 25, Ankara, 2006.

D18. Tan, Ö., B. Atik ve D. Ergen(Parmaksizoglu). “Retroangular Flebin Küçük ve Orta Çaplı Yüz Defektlerinde Çok Yönlü Kullanımı”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, 33, Ankara, 2006.

D19. Tan, Ö., D. Ergen(Parmaksizoglu), B. Atik, C. Gündoğdu ve İ. Çalık. “Perforatör Lokalizasyonunun Epigastrik Perforatör Flep Yaşamı Üzerine Etkisi: Gine Domuzlarında Deneysel ve Stereolojik Bir Çalışma”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, 57, Ankara, 2006.

D20. Tan, Ö., D. Ergen(Parmaksizoglu)  ve M. Karaşen. “Çift Cilt Adalı Serbest Fibula Flebi ile Kompleks Bir Oromandibulofasiyal Defekt Rekonstrüksiyonu”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, 245, Ankara, 2006.

D21. Tan, Ö. ve D. Ergen(Parmaksizoglu). “Pubik Tutulumlu Madelung Sendromu: Nadir Bir Olgu Sunumu”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, 259, Ankara, 2006.

D22. Tan, Ö., D. Ergen(Parmaksizoglu), M. Kantarcı, I. Durur ve Ü. Uyanık. “Serbest Flep Cerrahisi Öncesi Çok Kesitli Spiral Bilgisayarlı Tomografik Anjiografi (ÇKBT-A) ile Baş-Boyun Bölgesinde Alıcı Damar Seçimi”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, 243, Ankara, 2006.

D23. Tan, Ö., D. Ergen(Parmaksizoglu)  ve R. Arslan. “Skalpte Sebase Karsinom: İki Olgu Sunumu”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, 226-227, Ankara, 2006.

D24. Tan, Ö., B. Atik ve D. Ergen(Parmaksizoglu). “Mayın Yaralanmasına Bağlı Kompozit Bir Ayak Doku Defektinin Serbest Fibula Osteokütan Flebi ile Onarımı”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, 257, Konya, 2005.

D25. Tan, Ö., B. Atik ve D. Ergen(Parmaksizoglu). “Geniş Bir Faringo-Kütanöz Fistül Olgusunun Serbest Dorsalis Pedis Flebi ile Onarımı”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, 311-312, Konya, 2005.

D26. Tan, Ö. ve D. Ergen(Parmaksizoglu). “Paralitik Lagoftalmus Tedavisinde Göz Kapağına Yerleştirilen Altın İmplantın Dermal-Yağ Grefti ile Desteklenmesi”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, 313, Konya, 2005.

D27. Tan, Ö., B. Atik, D. Ergen(Parmaksizoglu)  ve L. Tekeş. “Kontraktür Açılmasında Yeni Bir Teknik: Double V-Y-Z Plasti”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, 426-427, Konya, 2005.

D28. Tan, Ö., B. Atik, A. Doğan, D. Ergen(Parmaksizoglu), S. Alpaslan ve M. Uslu. “Dev Bir Makrodaktili Vakasında Estetik ve Fonksiyonel Bir Tedavi Yöntemi: Orta Falanjektomi”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, 489-490, Konya, 2005.

D29. Tan, Ö., B. Atik ve D. Ergen(Parmaksizoglu). “Ateşli Silah Yaralanmasına Bağlı Kompleks Bir Önkol Defektinin Pediküllü Torakodorsal Arter Perforatör (TAP) Flep ile Rekonstrüksiyonu”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, 491-492, Konya, 2005.

D30. Tan, Ö., B. Atik ve Ergen D.P. (Parmaksizoglu)  “ Deepitelize Submental Flap ile Orta Ve Alt Yüzün Yumuşak Doku Artırılması” 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, 142-143, Konya, 2005.

Op. Dr. Duygu Aksoy

Sertifikalar

Şimdi randevu alın!

Sorularınız, randevu talepleriniz için aşağıdaki formdan bizimler iletişime geçebilir, randevu oluşturabilirsiniz.